Wij verzorgen het gehele transportproces

zodat u aan andere dingen kunt denken

Wij hebben de mogelijkheid om uw producten voor korte of langere tijd op te slaan. Dit gebeurt volgens de wettelijke eisen. Tevens hebben wij een douane-vergunning om uw goederen onder douanetoezicht op te slaan. Hierdoor hoeft u uw goederen niet eerst in te klaren en kunt u de goederen rechtstreeks bij ons laten behandelen, cq op- en overslaan. Doordat we alles in eigen beheer voor zowel transport, administratie en planning kunnen uitvoeren en daardoor korte communicatielijnen hebben, kunnen wij u snel en efficient tot dienst zijn en een toegevoegde waarde voor u zijn.
Stap 1

Wij halen uw goederen op

We regelen voor u dat de containers vanaf de terminals in de haven naar ons worden getransporteerd of halen elders uw product af met behulp van ons eigen wagenpark.

Stap 2

We vervoeren uw goederen.

Als uw product bij ons is behandeld kunnen wij ervoor zorgen dat het product op plaats van bestemming wordt afgeleverd. Wij hebben daarvoor beschikking over ons eigen wagenpark.

Stap 3

We slaan uw goederen op.

Wij kunnen uw product ook opslaan in ons eigen magazijn. Het magazijn heeft een oppervlakte 1858 vierkante meter en heeft de beschikking over ca. 2300 palletplaatsen